Om mig

Living Truth är att leva med naturens lagar och på så sätt leva i fullständig frihet

Världen vaknar
Överallt börjar folk tröttna på vårat sätt att leva. Min uppgift är inte att byta ut varken politiken eller banksystemet. Jag är endast här för att visa att lyckan vi letar efter redan är ett faktum om vi tar oss tid att se efter.

Många fler människor behöver få veta att det finns andra sätt att leva på än det vi har lärt oss!

 

Min resa tog fart våren 2016 då jag blev medveten om att verkligheten är oberoende av våra tankar. Denna verklighet är också den enda som kan ge människor fullständig tillfredsställelse och lycka för resten av livet. Sedan dess har livet förvandlats till en oavbruten meditation och jag spenderar nu mera mitt liv i Chile tillsammans med Tracy. Vi träffades i början på 2017 av en slump och vi förstod direkt att det var något speciellt. Vi båda är födda på exakt samma datum och år.

Jag har varit iväg på fem intensiva meditations-retreats i Sverige, Chile och Indien. Mitt liv de senaste två åren kretsar kring Sanning och kärlek. Det viktigaste en människa kan göra är att gå mot ett uppvaknande och sedan leva i enighet med allt som är. Vägen dit kan se olika ut men var så säker att du är inte ensam.

Skriv till mig på: post[at]sebastianopazo.com

Be Happy