' Vem är du? – Living Truth

Vem är du?

Hej, min vän. Vem är du?

Jag är jag? Det är ju uppenbart? Konstig fråga du ställer mig, ja kanske, men jag tycker att det är en intressant fråga. Det är självklart att jag är jag men ändå kan du inte svara på vem du är och inte jag heller. Det kan bli självklart om du vågar acceptera det otänkbara.

Jag har tidigare pratat om kvantfysik, materia och annat häftigt som inte berättar någonting om vem du är. De som kallar sig forskare och vetenskapsmän kommer allt närmare medvetande och gränsen mellan levande organism utökas hela tiden. Det senaste är att universum är medvetet. Självklart är universum medvetet, allt är medvetet och allt är ett och samma medvetande. Universum är en del av detta men det är inte universum som skapar medvetande. Allt är medvetande, det finns ingenting som inte är medvetande. Då menar jag inte att en sten består av materia, jag menar att en sten är medvetande. Ja, det ser ut som en sten när vår mänskliga hjärna försöker tolka det som pågår och en illusion berättar för dig vad det är.

Det sägs att våra kroppar består av miljarder och åter miljarder levande organismer. Varje liten cell är en egen organism som i sin tur består av ännu mindre partiklar som också har specifika uppgifter. Dessa partiklar och organismer styrs av ett och samma medvetande. Dina ögon består av organismer som kan skicka ljussignaler till hjärnan. I hjärnan finns ytterligare små organismer som tolkar dessa ljussignaler och framkallar, vad det ser ut som, rörliga och flytande bilder. Inuti dina tarmar befinner sig andra organismer som kan förvandla mat till energi och på något mystiskt sätt hjälper det resten av kroppens celler att utföra sitt jobb. Dina blodceller använder energin till att förnya sig, dina lungor drar in luft och på något sätt som som ingen riktigt förstår, kan de syresätta blodet och kroppen.

Som du ser har precis allt en given funktion i din kropp och i den yttre världen. Varje liten partikel gör det möjligt att uppleva miraklet som pågår just nu. Medvetandet styr allting men ingen vet hur det fungerar. Att du kan se på din kropp, titta ut genom fönstret eller uppleva energin inom dig är tack vare medvetandet. Varje unik cell har en unik uppgift att utföra och tillsammans med miljarder andra organismer, inuti dig, kan de tillsammans bilda en mänsklig kropp som sitter och läser ett väldigt flummigt inlägg på internet. Kan du acceptera att allt som sker i din kropp är unika organismer som låter dig uppleva allt?

Om du kan acceptera att allt som sker i din kropp är egna organismer. Vem sjutton är du?! Du är inte dessa organismer, men utan de kan du inte leva och ändå kallar du dig själv för ”JAG”. När du säger ”Jag”, vem hänvisar du till? Miljarder samarbetande organismer? Triljoner partiklar? Identifierar du dig själv med hjärnceller? Jag gissar att du i alla fall inte identifierar dig med tarmbakterier. Vem eller vad är det du identifierar dig med? Tankar? Du vet, i alla fall i teorin, att du inte är tankar. Så när du kallar dig själv för ”Jag”, hur kan du få miljarder partiklar till att bli en och samma enhet?

Den du kallar för jag är medvetande. Jag vet att du vet vem du är men för att göra ett nytt test så svara på detta. Är du medveten? Svara ja eller nej. Eftersom du läser det här så hoppas jag att du svarade ”Ja”. Nästa fråga är ”Hur vet du det?”. Hur vet du att du är medveten? Det är uppenbart. Med andra ord, du är medvetandet som är medveten om dig själv. Allt härstammar från medvetande och du och jag är en och samma. Det enda som skiljer oss åt är illusionen om att vi är olika, att du är där och jag är här. Att vara människa innebär att vi är betingade att leva i en fantastisk dröm men ditt sanna jag är bortom allt som går att föreställa sig.

Luta dig inåt, mot dig själv och förstå att ditt sanna jag är Det.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − tolv =