' Var en krigare – Living Truth

Var en krigare

12850

Det finns två typer av människor – Vanliga och krigare. Det finns inget rätt eller fel det handlar bara om personliga preferenser. Men jag vet att en krigare har större chans att lyckas i ett slagfält än vad andra har. Jag ser livet som mitt slagfält och jag skall kriga mig igenom det och skada så få varelser som möjligt på vägen… 🙂

Det krävs att man är hungrig, det krävs mod, det krävs styrka och det krävs målmedvetenhet. Ibland kan allt kännas hopplöst och meningslöst men den som lägger sig ner och gråter får sällan något gjort. Den som stannar kvar och möter motgångar kommer tillslut att segra. Det spelar ingen roll om man stupar på kuppen. Jag gör hellre det än att lägga mig platt än att önska att jag var någon annanstans. Det finns för lite krigare ute idag. Riktiga och moderna krigare som vill göra något bra istället för att luta sig tillbaka och peka på allt som är dåligt. För min del får människor göra precis som de vill men jag anser att de kan sluta leka förvånade när något går fel. Hur skulle det vara om man samlade ihop all tid man gnällde på sin omgivning och istället la den tiden på att förbättra den? Den som väljer att göra det ser snart att belöningar kommer från oväntade platser och människor. Man börjar bli en magnet som drar till sig goda ting. Negativitet leder av erfarenhet oftast till mer negativa saker. Man börjar till och med ta åt sig av negativitet som ligger långt utanför sin egen person. Fokuserar man istället på den andra sidan kommer man snart se att man får likvärdigt tillbaka.

Jag tänker lägga min tid på att göra min värld bättre. Det enda jag vet är att jag har slutat beklaga mig över yttre omständigheter och jag känner mig mycket mer produktiv än vad jag gjorde innan. Det passar mig väldigt bra och om det passar dig kan bara du svara på. Givetvis är det aldrig fel att spela spel och äta chips – vem gillar inte det? Men i dagsläget väljer jag att lägga min tid på andra saker, det kanske ändrar sig i framtiden men just nu tänker jag inte lägga mig ner och vila.

Peace!

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =