' Vad är du beredd att göra? – Living Truth

Vad är du beredd att göra?

Du pratar så mycket om vad du vill göra, vad du borde göra eller hur det skall vara. Om du verkligen är intresserad av att slippa allt detta måste du börja tänka själv.

Alla mänskliga problem beror på att människan tillsammans har skapat dem och ett otränat sinne har inte förmågan att se sin egen del i det. Du skapar din egen verklighet vare sig du vill eller inte och därför är du medskyldig till allt ont som pågår i världen. Varje gång du slänger ur dig en åsikt om hur hemska saker är sprids detta vidare till dina medmänniskor som också får smaka på din negativa energi. Finns det andra otränade sinnen i närheten sväljs detta med hull och hår och helt plötsligt har vi skapat en kedjereaktion av jobbiga känslor.

Allt du ser i din omgivning ser du även i dig själv. Om du är en av de som ofta uppmärksammar det negativa i saker som händer är det här meddelandet ganska smärtsamt för dig att höra. Anledningen är att negativitet har blivit en vana och du vet inte om att du fortsätter med det. Det bästa är att ditt sinne fungerar på samma sätt som alla andra människor så du behöver inte känna dig ensam. Du väljer hur du ser din omgivning och ser du det med negativa ögon kommer du få mer av den varan. Om du istället väljer att låta saker och ting vara som de är kommer du se det magiska i allt som händer.

Det är omöjligt för ett otränat sinne är att se det från ett annat perspektiv än det nuvarande. Du ser och vet att det faktiskt är på ett visst sätt. Det är ofrånkomligt och obegripligt att det kan vara på ett annat sätt. Det finns ingen som kan berätta för dig hur man upplever världen på ett mer balanserat sätt. Det finns ingen som kan övertyga dig om att ändra på dig så länge du håller kvar i ditt nuvarande tankesätt. Men om du någon gång tröttnar på att se det onda som pågår i världen måste du själv vara beredd på att göra något. Är du inte beredd att göra en förändring kan du inte förvänta dig att andra skall ändra på sig. Alla stora tänkare pekar på samma sak; vill du ha förändring måste du börja med dig själv. Genom att observera sig själv utan att tycka och tänka kan vi nå ett högre medvetande. Att ta hand om sin kropp och meditera är enligt mig det säkraste sättet att få större förståelse för hur allting hänger ihop.

Att lägga energi på det vi inte kan göra något åt kan kännas bra för stunden men det kommer aldrig lösa varken dina eller någon annans problem. Vill du ha förändring måste du börja reflektera över dina egna beteenden och du behöver inte göra någonting, du behöver bara se på. ”Tänk om” kommer aldrig skapa kreativitet. ”Tänk om” smittar dig med negativa tankar och en känsla av obehag.

TÄNK STORT gör att du aldrig slutar växa och kan äntligen få känna den där lyckan alla pratar om.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 18 =