' Utan vilja händer ingenting – Living Truth

Utan vilja händer ingenting

Nu befinner vi oss i Stockholm efter att ha liftat från Örebro. Vi fick skjuts av en kille från Irak och han berättade att han jobbar från 04.30 till 22.00 måndag till fredag och har gjort i 10 år. Dock har han bestämt sig för att sälja allt och flytta till England och prova lyckan där istället (Örebro har troligtvis den mest stängda befolkningen i Sverige för övrigt). 2017 är förändringens år och trots att han hade två jobb för att gå runt så bjöd han oss på arabisk mat. Det gick inte att tacka nej, han lever för att serva. Lycka till min gode vän!

Du har redan fått det
Det finns många med mig, när de kollar tillbaka, som inser att de alltid har fått det de har velat ha. Om det så är småsaker och tillfälliga nöjen så har det alltid slutat med att de fått vad de önskat. Detta kan vara enkelt att se när man kollar i backspegeln och då kan man fråga sig varför man inte önskade större saker? Anledningen är såklart att man önskat saker man varit säker på att man kunde få, säker i den bemärkelsen att man trott fullt på att det var möjligt.

Vad önskar vi egentligen?
Det vi önskar är nästan alltid så litet och betydelselöst att det nästan inte är värt att önska, faktum är att nästan allt vi tror att vi vill ha går att köpa samma dag eller inom några månader. Det vi vill ha är alltid något vi vet att vi kan få då alla tecken tyder på att det är möjligt, men att önska något utanför alla fakta känns meningslöst och nästintill dumt. Detta är såklart ett stort misstag som gör att vi aldrig kan få mer än det vi har. Vi använder inte vår kapacitet till att önska men om alla förstod att vi kan skapa allt vi vill ha, så hade våra önskningar sett annorlunda ut.

Använd viljan på rätt sätt
Givetvis vill vi olika saker men glöm inte bort att saker du gör, äger eller upplever aldrig kommer vara tillfredsställande i förlängningen. Om du är säker på att du inte älskar din nuvarande sysselsättning så är det en god idé att börja använda dig av din vilja. Du vet vad du inte vill ha. Bra! Nu gäller det bara att lista ut vad du vill ha.
Det finns bara ett syfte med att vi är här och det är att väcka liv i alla som fortfarande sover. Du kanske sover djupt nu men det kan ändra på sig om du använder viljan på rätt sätt. Att använda viljan till att skaffa sig pengar utan syfte kommer tyvärr inte göra dig lycklig. Om du är ute efter långvarig lycka och frihet så krävs något annat. Frihet är inte att kunna göra vad man vill, frihet är vad du är.

Vakna
Du måste vilja öppna ögonen, du måste vilja se sanningen och du måste vilja gå över tröskeln för att ta reda på vem du är. Du kommer inte vakna om du inte tar det på allvar och du kommer inte vakna om du inte är villig att släppa allt. Den som går till Gud kommer naken, annars går man inte dit. Läs här för en tydligare förklaring om vem du egentligen är.
Du kommer inte vakna upp om du sparar på ”användbar” information till senare, du kommer inte vakna upp om du tror att du skall vinna något. Ingen människa på denna jord kan få dig att vakna och det är där kruxet ligger. Du måste göra det själv men har du viljan och tilliten så kommer du alltid att vakna.

Stillhet, frihet och kärlek (också känt som medvetande) är det du är. Så länge du gör misstaget att identifiera dig med kroppen och sinnet så kommer du missa helheten av dig själv. Ta reda på sanningen och sprid den vidare.

För vad skall du annars göra?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =