' Ta vara på chansen! – Living Truth

Ta vara på chansen!

Du har vunnit högsta vinsten genom att befinna dig i Sverige och ta del av öppenheten. Det finns egentligen inget att klaga på, du har redan allt du någonsin kommer att behöva men det här handlar inte om vad du behöver, det här handlar om din riktiga frihet.

Grattis!
Sverige är ett av de bästa länderna i världen, vi behöver alltså inte sträva efter att bli som andra länder. Mentaliteten hos Amerikanarna är urfattig och det samma gäller i Sydamerika. I Sverige är mentaliteten lite mer blygsam, oskyldig och sårbar men det är också det bästa utgångsläget för att ifrågasätta vad som är sant och inte. Givetvis är det inte folkets fel att de aldrig har fått lära sig hur man kan leva på ett behagligt sätt och ju fler som sitter fängslade i sinnet desto svårare är det att bryta sig loss. Det är inte bara din egen öppenhet som har betydelse. Kulturen i ett samhälle har en avgörande roll när det gäller individers personliga frihet.

Ta vara på chansen
Utåt sätt har du den bästa chansen i världen att leva ditt liv i fullständig frihet och göra precis som du vill. Ibland är det bra att jämföra med andra för att få perspektiv och kan människor i de fattigaste delarna av världen bryta sig loss från sinnet så kan du, i Sverige, åtminstone kunna se till att jobba lite mindre. Du har inte bara chansen att jobba lite mindre, du har på sikt chansen att ändra hela ditt liv och göra något viktigt. Om du lever i Sverige har du en av de mest öppna kulturerna i världen, du har bäst förutsättningar att kunna spara några kronor varje månad och du har alltid tillgång till lugn och ro. Hur bra skall ett samhälle bli innan människor börjar ta ansvar för sig själva?

Det finns inget att skämmas för
Den största nackdelen med en blygsam mentalitet är att inte vilja ha allt. Då jag dagligen ser exempel på hur sinnet fungerar har jag också lagt märke till bristen på att ta för sig. Det är som att vi gör saker halvdant och uttrycket ”så kul skall vi inte ha” sitter djupt rotat i de flesta. När jag rekommenderar meditation till dig så gör jag det inte för att du skall kunna slappna av mellan varven utan jag gör det för att du skall ändra på allt i ditt nuvarande liv. Just nu kanske viljan att ändra på allt är för liten men det beror endast på att du för närvarande inte tror på att det är möjligt.

Ta vad du vill ha!
Börja ta för dig! Vad vill du ha? Det finns ingen i hela världen förutom du som kan hjälpa dig. Ingen kommer servera dina drömmar på ett silverfat och ingen kan tipsa dig om hur du skall gå till väga. Det enda tipset som finns är att du, på egen hand, söker inom dig vad det är du vill göra. Börja där och ingen annanstans. Försöker du börja utifrån, exempelvis vad som är praktiskt eller vad som ger bra betalt, så kommer du alltid sluta upp i olycka. Du har bäst förutsättningar i världen för att ändra på allt och leva som du önskar. För att göra allt du önskar behöver du först ta reda på vem du är.

Låt dig inte luras av bekvämligheten. Låt inte Sveriges välfärd hindra dig från att tänka själv. Öppna sinnet, lyssna på hjärtat och följ viskningarna oavsett hur den externa världen ser ut. Hjärtat kommer aldrig leda dig åt fel håll.

Gratis e-bok – Mentaliteten bakom personlig framgång

Läs här om hur du börjar meditera
Lev drömmen nu!
Förvandla ditt liv med dina tankar
Glöm stegen på vägen

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =