' Ta fram kraften – Living Truth

Ta fram kraften

Vad är det du vill göra egentligen? Och varför har du inte börjat?

Ju mer ”Fuck it” jag säger desto mer får jag. Jag sade upp mig för att jag inte ville jobba och nu får jag erbjudanden från olika håll, vilket är roligt, såklart. Nya och gamla vänner delar med sig av vad som händer i deras liv, de berättar om nya framgångar och insikter. Allt händer för att jag njuter av mig själv genom att prioritera solen och friheten. Den som har mycket får alltid mer, orättvist kan många tycka men sanningen är att det finns ingen övre gräns på vad man kan ha, det handlar bara om att lära sig reglerna.

Den som tycker det är orättvist att vissa har och andra inte, har ännu inte förstått sin egen mentala begränsning. Det är så lätt att jämföra sig själv med andra och dra slutsatsen att det måste vara fel på alla andra istället för att ifrågasätta sig själv och sina förmågor. Varför är det så jävla svårt att vara sig själv idag? När man uttrycker sig själv till hundra procent blir man unik och då finns det inget som kan stoppa den personliga framgången. Alla vet att man skall vara sig själv, att man skall göra si och göra så för att bli lycklig… men varför gör vi det inte? Eller gör vi? Inte när man läser tidningen och vissa facebook-flöden i alla fall 🙂

Lita på din inre glöd och bli lite förbannad emellanåt. Det går inte att dalta sig genom livet och hoppas att någon skall komma och bestämma vad som är bra för en, det har aldrig fungerat så. Vi tror att vi är den enda generationen som gått på jorden men människor har föds och dött oräkneligt många gånger men den stora massan har ännu inte förstått vad livet går ut på. Frågar man folk så tror de att livet går ut på att skaffa ett ”bra” jobb, köpa hus och sen är man färdig. Jag önskar att fler vaknade och förstod att det finns inget koncept som heter ”färdig” utan allt är i ständig rörelse. Det är en pågående process som aldrig stannar. Vi springer runt på planeten som yra höns och skyndar till olika ställen och när vi väl är framme lockar nästa sak. Det är så det fungerar. Vi är yra höns, utan syfte i ett ändlöst universum, och alla försöker göra en massa saker när det enda vi behöver göra är att låta allt vara som det är.

Vi skapar världen med våra tankar och jag blir mörkrädd när de flesta sitter bakom lås och bom i det egna huvudet. Världspolitiken är spännande, om man får uttrycka sig milt, vi förgiftar miljön och våra kroppar och allt är en spegling av vad som pågår inom oss. Världen skulle garanterat se annorlunda ut om vi hade mer kärlek och medkänsla i tankarna istället för hat och motvilja.

Förbättra dig själv genom att lära dig om vem du egentligen är. Du mår bättre och den stora bonusen är att du sprider det till din omgivning. De som vet hur man gör är alltid villiga att hjälpa dig.

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 4 =