' Strunta i alla förväntningar – Living Truth

Strunta i alla förväntningar

Sträck på ryggen, upp med bröstet och känn hur jävla bra du är <3

Du är en trollkarl, en magiker, ett obeskrivligt mirakel och ändå skall du behöva tvivla? Jag har gjort det många gånger vid många olika tillfällen och varje gång jag tvivlat, har det alltid berott på att jag gått emot min vilja. Tvivel leder aldrig till något produktivt och det skadar mer än vad det gör nytta. En liten hemlis också: Det spelar ingen roll vad du väljer, du kommer fram ändå. (Till döden alltså) 😀

Vi har alla samma förutsättningar att börja tänka! Att tänka kan ske automatiskt eller så sker det via inspiration eller för att man helt enkelt är trött på sig själv. När jag pratar om att tänka så pratar jag inte om hur man rent praktiskt skall lösa nuvarande problem, utan för mig handlar det endast om att se till vad man själv vill. Det krävs en ny typ av tänkande som innebär att man koncentrerar sig för att lyssna på sig själv istället för vad som förväntas av dig. Idag är det ovanligt att använda hjärnan till att skapa sin egen framtid utan hjärnan används mestadels till saker som redan har hänt. Nej nej nej… Börja använda hjärnan till att lyssna på hjärtat, drömma om framtiden eller bara utmana alla regler och föreställningar som finns. Jag har ingen fakta på detta men jag tror att det till och med kan vara en fördel att vara lite dum, alternativt galen, eftersom man då vågar utmana det som är 🙂

Jag hade en period då jag sa nej till allt jag inte hade lust med. Konstigt nog tyckte folk om mig ändå, eller rättare sagt, de sa inget. Detta är något jag börjat observera på sistone: människor tycker och tänker en massa men jag har aldrig mött en person som kommit fram till mig och sagt att jag har, exempelvis, dåligt bordsskick. De enda som kommenterar vad du gör är folk i din omgivning som redan vet vem du är. Främlingar säger aldrig något om dina beteenden eller ditt uppförande, så varför skall jag bry mig? Min poäng är att alla förväntningar vi har på oss är mentala hinder som i praktiken inte betyder någonting. Förväntningarna har klistrat sig fast i våra sinnen och i västvärlden har vi så många föreställningar om verkligheten att vi har slagit knutar på oss själva. Hade det inte varit skönt att säga ”Fuck it” till allt och istället lägga den energin på allt man verkligen vill göra?

Det är inte fel att tycka att man är bra, det är inte fel att drömma om framtiden och det är inte fel att göra vad man vill. Omgivningen kommer alltid ha åsikter och tips på vad du skall göra men ingenting spelar någon roll om inte du känner ”YES!” när du gör det. Energi kan inte förstöras utan endast omvandlas; detta betyder att om du ägnar mer tid åt saker du tycker om så får du automatiskt mindre av det du inte tycker om. Fokus skall alltid ligga på det man vill göra! Det andra är inte värd din energi.

Livet är en resa. Bestäm dig för vad du vill göra och hoppa sedan på alla möjligheter som livet erbjuder <3

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =