' Stanna och se vad som händer – Living Truth

Stanna och se vad som händer

Drygt en månad och bloggen har inte uppdaterats! Vad betyder det? Hur känns det att stanna upp och inte göra någonting?

Om du har projekt på gång eller om du önskar att hjälpa andra så har du säkert fått höra att små steg är det som leder till stora saker. Att plocka på sig kunskap är nödvändigt men vad skall du göra med kunskapen om du inte applicerar den när du interagerar med världen och andra människor? När du stannar upp får du snabbt reda på hur du ligger till.

Hur ligger du till?
Här kommer en viktig poäng och tyvärr är den alldeles för enkel att missa: Kan du inte avbryta på grund av obligationer så har du förmodligen gasat på utan att kolla i backspegeln. Jag vet att detta många gånger är lättare sagt än gjort men det är åtminstone något att sträva efter. Att alltid kunna släppa allt utan att oroa sig för vad som skall hända.

Kom ihåg varför du är här
För att du inte skall slukas upp av obligationer och succéönskningar måste vi gå tillbaka till vad livet egentligen handlar om. Vi människor gör allting på olika sätt och vi har olika åsikter om allt men ändå önskar alla samma sak. Eftersom alla människors hjärtan önskar harmoni och kärlek är det tydligt att ditt fokus också bör stanna där. Ha alltid som mål att kunna stoppa om du så önskar.

Acceptera stunden
Även om jag inte uppdaterat på ett tag kan jag säga att den senaste tiden, utan obligationer, har varit mycket lärorik. Inte bara för att vila i stillhet utan den yttre världen har också överröst mig med kärlek och möjligheter. Den första veckan var jag nervös och kände mig skyldig till att skriva ända fram tills att jag inte längre orkade lägga energi på onödiga tankebanor. Detta ledde till en explosion av nya möten och idéer.

Om du övar dig att släppa kontrollen över varje given stund kommer du tillslut bli en mästare på att flyta med i universums ström. Acceptans innebär att du tar bort motstånd från det som är. Det här är en bra övning att göra själv. Nästa gång du inte är nöjd med det som är, acceptera ditt öde precis och se på när motståndet inom dig upphör.

Kommer jag fortsätta?
Jag har nya projekt på gång, jag reser mycket och jag är inte oroad för framtiden. Det viktigaste är inte vad jag gör, det viktigaste är din resa mot att själv vakna upp. Det finns överflöd med information men är du intresserad av det jag skriver och tror att det kan hjälpa andra så dela gärna.

Har du frågor, funderingar eller bara vill ventilera så skriv ett mail till mig på post@sebastianopazo.com

Jag finns här för dig men jag kan inte göra jobbet åt dig. Har du en brinnande vilja för sanning och uppvaknandet så är det du som måste ta steget. Jag har rekommenderat meditation, det är enkelt och tar ingen tid. Om du är en av de personerna som säger ”Meditation är inte för mig”. Kontakta mig.

Må gott så hörs vi snart igen <3

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + sju =