' Resultat av ett år med meditation – Living Truth

Resultat av ett år med meditation

Idag är det ett år sedan jag började min dagliga meditationspraktik. Vi har alla olika uppfattning om hur långt ett år är men mitt senaste år har varit det snabbaste hittills. Detta kan du förvänta dig om du tar meditation på allvar.

För ett år sedan, efter att ha läst och kollat videos om personlig utveckling under lång tid, bestämde jag mig för att ta nästa steg mot att ändra min livssituation. Av någon anledning lyssnade jag på de som föreslog meditation men inte i form av avslappning, utan för mig är det ett verktyg för att leva precis som jag vill. All teori som finns tillgänglig kommer aldrig vara tillräckligt för att du skall kunna ändra på ditt liv. Praktik är ett måste och meditation är en fantastisk början för att kunna göra precis vad du vill.

Det senaste året har jag tagit tankar på allvar vilket har lett till en mängd nya och oväntade saker. Det är svårt att uppskatta vad som har förändrats och lycka är omöjligt att mäta men en sak är säker: Jag ångrar mig inte och det finns ingenting som kan ta mig tillbaka. Med det sagt så kommer här några exempel på hur min person har förändrats under ett år:

Sa upp mig från jobbet
Sålde min bil
Träffat nya vänner som delar min passion
Nya möjligheter för samarbeten och tillväxt
Träffat personer med 20+ års erfarenhet som hjälper mig mot mina mål
Negativitet är så gott som eliminerat
Slutat göra saker jag inte tycker om
Gör mer av det jag tycker om
Datum och tid spelar ingen roll, det är lördag varje dag
Fått lära mig om andra kulturer
Lärt mig ett nytt språk
Rest
Problem finns inte längre kvar
Startat en blogg
Listat ut vad jag skall göra för resten av mitt liv
Träffat en fantastisk partner som stöttar mig i det jag gör
Stress är bortblåst
Ångest, oro, och andra jobbiga känslor påverkar mig inte på samma sätt
Jag är glad, positiv och skrattar varje dag
Jag vet vem jag är
Jag är redo att dö

Slump?
Detta är exempel på vad som har förändrats men kort och gott kan man säga att allt som kändes negativt förut känns inte längre negativt och saker som kändes positivt har mångdubblats och förstärkts. Det här är ingen tillfällighet, det är verkligt och det kan bli din veklighet om du jobbar för det. Men du måste jobba på rätt sätt! Att gå till ett tråkigt jobb för en hyfsad lön kan aldrig ge dig mer tillbaka om du jämför med att jobba för dig själv. Om du dessutom jobbar smart och metodisk är jobbet en dans på rosor som dessutom kommer ge dig den högsta vinsten av de alla: Lycka.

Det viktigaste av allt
Jag är såklart tacksam för alla saker som har förändrats under året men det allra bästa är att rädslan för att det skall försvinna är minimal. Jag har förstått att allt som finns i mitt liv kommer, förr eller senare, att försvinna. Saker eller omständigheter, bra eller dåliga, kommer alltid att ändra på sig, ingenting är för evigt och därför är det inte längre nödvändigt att haka upp sig på det som finns i den materiella världen. Min lycka är inte längre baserad på vilka saker jag har, min lycka är baserad på vem jag är. Detta året har bidragit till att jag för resten av mitt liv har en stabil grund att bygga på. Vad som än händer härnäst så är jag säker på att jag kommer dö lycklig.

Underskatta inte meditation om du vill förvandla ditt liv som människa till magi. Ta villkorslös kärlek på allvar, börja praktisera kärlek i allt du gör, det leder alltid till mera. Läs min gratis e-bok, bestäm dig för att göra något annorlunda och se på hur ditt liv förvandlas. När du börjar tänka stort har du all tid i världen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 4 =