' Pengar i sig betyder ingenting – Living Truth

Pengar i sig betyder ingenting

Det spelar ingen roll om du har ett vanligt jobb eller om du är miljonär. Utan idéer kommer man ingenstans.

Till en början är det lätt att tro att folk med mycket pengar garanterat är lyckligare än folk som saknar pengar. Det finns såklart många faktorer som spelar in men en sak är säker: saknar du idéer så spelar det ingen roll hur mycket pengar du har.

En vanlig uppfattning är att så fort man har pengar så blir man automatiskt lycklig för det innebär att man kan köpa prylar och resor som förgyller livet. Människor med vanliga inkomster tror att man kan göra vad man vill bara för att man har pengar och då tänker nästan alla på att resa utomlands eller köpa en fräsig bil. De flesta jämför sig med andras pengar eller kändisskap och det blir då en måttstock på framgång. Har man inga idéer eller om man struntar i att ägna sig åt det man tycker om så kommer lyxlivet tillslut att bli ens förfall. Det finns alldeles för många människor som har överflöd av pengar men avsaknaden av idéer gör dem alltid till stora förlorare.

Passion, idéer, kärlek och en stabil personlig grund är allt man behöver för att vara framgångsrik. Ett lyxliv utan glädje kommer garanterat att förvandlas till en tråkig vardag och man kommer alltid bli påmind om det. Vad brukar folk göra då? Antingen blir de deprimerade, spenderar pengar på skit eller ett klassiskt exempel är att börja festa eller använda droger för att få nya kickar. Jag har förstått att pengar har ett visst värde men jag skulle aldrig offra mitt liv för att få dem. Den enda kicken man behöver är kicken av att utmana sig själv och ägna sig åt det man tycker om.

Jag har fortfarande kvar mina vanor som jag hade i Sverige för det är de som gör att jag mår bra. Jag har vissa saker jag tycker om att göra och det tänker jag alltid fortsätta med. Nu mediterar jag i ett litet hörn av mitt sovrum, flyttar jag sängen så får jag precis plats med benen utan att stöta emot något. Jag tränar på ett omodernt gym som saknar AC men utsikten över stilla havet är å andra sidan en fördel som inte finns i Sverige. Men det bästa av allt är att jag känner mig levande. Jag ägnar mig åt det jag gillar och det får kosta vad det vill, det är värt det.

När man lägger tid på sig själv och sina behov kommer man alltid få tillbaks det i form av välmående. Känslan av att så sin egen skörd är ovärderlig och alla kan dessutom göra det! Det tar tid, tålamod, tro men känslan är obeskrivlig. Inga pengar kan köpa mental och fysisk hälsa utan det är något man själv ser till att skaffa genom att börja ta hand om sig själv på riktigt. Att ta hand om sig själv innebär att man alltid prioritera sig själv och sina behov.

När allt känns som en bonus förstår man att man är på rätt spår och alla får vara med!

 

4 Comments

    1. Tack själv, Lisa! Många nya upplevelser och intryck så det kommer garanterat fler inlägg i framtiden <3

  1. Snart är det min tur! Go f*cking go… ????????✌️✌️✌️✌️❤️❤️❤️

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + tolv =