Nästa generations människor

Än så länge har vi inte förstått hur vi förstör för oss själva, djuren och planeten. Högre medvetande är en avgörande ingrediens för framtidens människor som pushar evolutionen i rätt riktning. Detta inlägget är för dig som vill bidra till mänsklig utveckling.

Ignorans har lett fram till hur vi lever idag och antalet människor har exploderat de senaste tusen åren. Vi har byggt vår värld med gamla värderingar och antaganden. Allt har snabbt eskalerat och det är få människor genom historien som stannat upp och ifrågasatt vad det är vi håller på med. Största andelen människor lever i ett system som någon annan skapat och de tror att det är allt som finns. När vi tänker på framtidens människor skall vi inte tänka på vilka prylar eller uppfinningar de har. Framtidens människor besitter kunskap och visdom om vår betydelse i universum. De har förstått att den inre världen speglar den yttre och inte tvärt om, inga prylar kan göra oss tillfredsställda. Låt oss upprepa detta: den inre världen speglar den yttre och inte tvärtom.

Här kommer min definition på framtidens supermänniskor:

 • Djup förståelse för naturen och livet i stort. Tar ansvar för planeten.
 • Insikten av att alla problem grundar sig i det mänskliga psyket
 • De förstår att materiella ting aldrig kan lösa interna problem
 • De besitter ett altruistiskt medvetande
 • Egoistiskt tänk är eliminerat
 • De har byggt ett samhälle för människor istället för pengar
 • Kärlek och kreativitet är den största prioriteringen

Nästan alla människor kan intellektuellt förstå vad som är bra eller dåligt för naturen och människan. De flesta kan se hur det ”borde” vara men det räcker inte med att veta. Tankar, ord och handling måste stämma överens med varandra. Nästa generations människor förstår att den enda vägen till frihet är att blicka inåt. Vi är allt vi letar efter, vi behöver inte stora teleskop eller rymdraketer för att hitta något därute. Du är svaret men hur bär du dig åt för att förstå detta? Om du trodde att meditation endast är till för avslappning behöver du tänka om. En meditationsvana gör att du ser dina tankemönster och förstår att du är allt annat än din kropp och dina tankar. Meditation leder till att du ser sanningen på djupet och endast då kan du göra de stora förändringarna som krävs för en bättre framtid. Att göra bra val för dig, tänka positivt och att hjälpa andra kan du alltid träna på men meditation gör det enklare. Du ser tydligt vad som betyder mest i ditt liv.

Läs mer: Lärande är kul om man själv får välja

Meditation är inte bara till för dig. När du mediterar och utforskar sanningen kommer du inspirera människor du möter. Inte nog med det, om du väljer/valt att föra dina gener vidare, har du gjort framtiden en stor tjänst genom att informera dina barn om sanningen. Det är dags att vi börjar se meditation som något självklart i varje människas liv. Meditation leder till ett ”klick” i huvudet som gör att du för alltid ser världen med nya ögon. När du har mediterat ett tag inser du att dina problem endast är en tyngd i sinnet som du inte behöver släpa på. Du behöver inte känna att du måste göra en massa saker. Du kommer framförallt inse att anledningen till att du inte började meditera tidigare var endast på grund av inbillade bortförklaringar. Varje stund har du ett val att förändra ditt liv men du måste själv gå vägen. Om du inte redan har förstått; sanningen är till för nästa generations supermänniskor som vet att paradiset är nu och inte sen.

Meditation kan verka som ett litet val men snart kommer du se hur allt förvandlas till ett överflöd av kärlek och glädje.

Gör kärlek och glädje till den största prioriteringen i ditt liv! Läs min gratis ebok!

3 Comments

 1. När den världen och de människor du beskriver om manifesterat sig som norm, då kan jag tänka mig att vara med igen….
  <3

  1. Jag hoppas detta händer under vår livstid. Jag hoppas att vi människor snart kan börja leva tillsammans trots våra ytliga olikheter. Tills dess kan vi bara förbättra oss själva och på så sätt inspirera våra medmänniskor.

   Ta hand om dig <3 <3 <3

   1. Håller med du… Jag har ett förslag. Hör av dig via Messenger​ i helgen om du har tid. 🙂

    I always do… <3

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *