Praktisera medvetande i en perfekt miljö

Vi har mött fantastiska människor som öppnat sina hem för oss. Det är dags att vi bjuder tillbaka. Passa på medans vi befinner oss i Sverige!

shadow-ornament

Hur skulle det vara om alla hem i världen stod öppna där folk kunde komma, slappna av och äta vällagad mat? Hur skulle det se ut om alla hem erbjöd gemenskap och värme till alla förbipasserande? Vi tycker att det låter som en bra idé! Nu öppnar vi upp vårat hem för alla som är intresserade av att fördjupa sig i vad som är viktigt, praktisera kärlek, utforska den egna potentialen eller bara vill komma till en miljö som inte har några åsikter om vem ni är. Vi är endast intresserade av att ni på egen hand upptäcker vad som verkligen betyder något och att sedan kunna leva utifrån det.

Meditation
Vi reder ut alla frågetecken kring meditation och lär dig hur tekniken fungerar. Men framförallt berättar vi varför du skall meditera och vilka resultat du kan förvänta dig om du arbetar enligt instruktionerna. Vi önskar dig all framgång och därför kommer du också få höra vikten av daglig praktik. Meditation är verktyget som tar dig från limiterad till oändlig, från mörker till ljus och från dödlig till odödlig. Meditation lär dig att alltid leva utifrån harmoni. Ett lyckligt liv är allt annat än tur och det är dags att vi börjar ta det på allvar. Var inte orolig, teknikmässigt är det rena barnleken och vi har svaret på eventuella frågor.

Yoga
Det är viktigt att skilja på yoga och yoga. Yogan som finns i väst utförs på gymmet. Yoga som den var tänkt från början utförs med full koncentration och den fortsätter även efter träningspasset. Den riktiga yogan handlar om konsten att leva och det sker genom teori och fysisk stretching. Vi lär ut till nybörjare, avancerade och gravida. Vi knyter samman fysisk aktivitet och cosmic love under ett och samma pass för maximal avslappning av kroppen och sinnet. Även om du aldrig provat yoga förut så rekommenderar vi att ni testar. Vi är utbildade av en sann yogamästare från Indien vilket är allt annat än yogan du hittar på Friskis & Svettis.

 

Satsang
Satsang innebär att på det mest direkta och tydliga sätt försöka peka mot sanningen om dig själv och universum i stort. Satsang gör det möjligt för sanningsletare att här och nu upptäckta det som alltid varit känt. Det har ingenting med andar, demoner, änglar eller något annat spirituellt att göra. Det har endast med dig och din direkta upplevelse att göra och när människor går ihop för att utforska detta tillsammans kan mirakel ske. Jag har varit med om personer där blixten slagit ner från klar himmel och de har vaknat upp till sig själva. Det är vackert och det är också därför jag ägnar mig åt det jag gör.

arrow
 • Du väljer!

  Är du endast intresserad av mediation? Eller kanske föredrar du yoga? Det är helt upp till dig! Kontakta oss med dina önskemål.

 • 100% donationsbaserat

  Vi erbjuder vår tid, visdom, värme, vegansk mat och en möjlighet att du själv får värdera din upplevelse.

 • Vi finns i Göteborg

  Måndag – Fredag 18:00
  Lördag – Söndag 09:00
  Allt du behöver göra är att skicka ett mail till post[at]sebastianopazo.com eller skriva ett meddelande på Facebook

Hemligheten till ett extraordinärt liv kan endast komma från ditt innersta väsen. Allt annat är illusion.