' Jantelagen är bara ett påhitt – Living Truth

Jantelagen är bara ett påhitt

Jantelagen – Nej, tack!

OK! Jag måste berätta min story innan jag börjar inspirera er till att sträva efter det bästa. Vad är det bästa?

Det bästa är du! Att det ska vara så svårt att gissa sig till? Det är klart att det bästa som finns är du. Det enda som finns också om man vill dra det långt.

Den här bloggen handlar inte om mig. Den handlar inte om filosofi och den handlar inte om hokus pokus. Den handlar inte heller om att säga att mitt sätt är det bästa sättet. Jag berättar min resa och jag vet vart slutmålet är någonstans. Jag är så övertygad om det här att jag skall föregå med goda exempel och tankesätt för att lyckas nå mina drömmar. Jag tänker inte bara prata om att man kan göra vad man vill. Jag tänker visa att man kan göra vad man vill. Jag tänker bidra med information och inspiration för att du skall kunna göra världen till en bättre plats.

Du kan bli vad du vill

Har jag alltid fått höra sen jag var liten. Människor och framförallt de mest framgångsrika försöker alltid sprida detta budskap. Jag måste säga att det är en stor skillnad på att tänka något och att veta något. Jag vet att detta är sant att jag känner det hela vägen in i benen. Det är inte bara något som sägs utan det är ren och skär fakta.

Jag startade bloggen av 3 anledningar

  1. Jag kan inte hålla tyst angående personlig utveckling. Det finns en enorm potential att det är för mäktigt för att inte ge sig in på. Det är det viktigaste i mitt liv och kommer förmodligen vara så under lång tid.
  2. Alla mina nära och arbetskollegor börjar tröttna på mitt tjat om ämnet. Så jag gör det för deras skull också. Istället skall jag skriva här och det kanske finns någon stackare där ute som är beredd att lyssna. Välkommen till ett bättre liv, i så fall.
  3. Jag vill ha något mer än det som finns. Jag vill ha det bästa och jag vill må mitt bästa. Jag har insett att man kan göra det och det är min skyldighet att ta mig dit.

Om jag nu misslyckas med mina drömmars mål så kommer jag använda mig av steg 1 för att gå vidare och lyckas på andra sätt. Jag kommer dra lärdom och erkänna mina brister och fel! Bring it on bara, jag är inte rädd för att ifrågasätta mig själv. Jag vill lära mig av det och utan misslyckande kan jag inte lära mig något nytt. Därför är bloggen ett himla bra redskap för att ”göra bort sig”. Lära sig skriva, lära sig uttrycka sig osv.osv. Det kommer bli så mycket fel i början att det är löjligt. Haha!

Let’s go!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 1 =