' Hur man gör sjukt snabba och fantastiska beslut – Living Truth

Hur man gör sjukt snabba och fantastiska beslut

 

Ja, och det var inte ens planerat. Eller?

Jag tänkte att jag skulle skapa en blogg för att börja anteckna mina idéer. Detta tog mig 1 sekund att tänka ut. Nån timme senare hade jag skickat ett sms till en god vän som har väldigt stor kunskap inom datorer. Alltså. På 5 minuter gör jag en idé till verklighet. Det är 2 dagar sedan och nu sitter jag här och skriver. Givetvis har tanken grott fram successivt. Man känner när den börjar växa och tillslut kommer den upp till ytan. ”Nu gör jag det”

Jag kollar på tutorials om WordPress så jag kan börja lära mig hur man bloggar. Nu är ett väldigt bra tips att använda sig av google keep. Eller något annat där man kan föra anteckningar. När jag hamnar i ett flow så antecknar jag snabbt. Anteckna långsamt om ni hellre vill det; för mig spelar det ingen roll 🙂 Sökte mig fram den här videon.

Hur som helst. Handling är ganska användbart har jag märkt under min resa. Det krävs disciplin och det krävs att man strävar efter att bli bättre. Tänk så ointressant det kan låta för ett otränat öra. Jag hade tänkt visa hur man går från vanlig till ovärderlig. Det finns mycket fler fördelar för den som vågar. Jag är övertygad om att det finns minst 1 till som kanske drömmer om samma sak. Den stora förhoppningen är att det finns minst 1 till som är villig att testa. Jag hoppas någon börjar tro på sig själv.

Öppna dig för möjligheten att det kanske finns en egen väg att gå. Det är en bra start!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − nio =