' Inte som alla andra – Living Truth

Inte som alla andra

intesomallaandra

Jag har fått den finaste komplimangen på länge. Jag fick höra att jag inte var som alla andra!

Vill man vara unik så är det enda man behöver göra är att vara sig själv, på så sätt spelar man i en egen liga. Träffade en god vän igår och vi promenerade till Haga och tog en fika. Underbart sensommarväder och det var till och med en musikant som underhöll oss medans vi satt där. Det kom fram att min vän också tycker att det är intressant att prata om hur vi lever i det stora maskineriet. Rör sig hjulet så måste man följa med, d.v.s om man inte kan tänka ”utanför boxen”. Det är ju utanför boxen man vill vara! Jag har provat att vara som alla andra under hela mitt liv och det är först på senare tid som jag har börjat utforska något annat. Jag tänkte att jag börjar med mig själv så slipper jag sitta fast i det stora hjulet med negativa tankar om hur det borde eller skulle kunna vara. Istället tänkte jag bygga ett eget hjul för att sedan försöka putta ner det för en sluttning. Tanken är att få upp en sådan fart att det rullar av sig självt genom vackra landskap, upp och ner, och här finns det inte heller några stödhjul eller extra liv. Det är något nytt och ganska uppfriskande och jag har ingen aning om vart det slutar. För mig spelar det ingen roll så länge hjulet inte stannar! 😀

Vi har lärt oss att vi skall hålla oss inom ramarna som finns. Vi ska inte ta risker, vi skall tänka på att vara försiktiga och se för guds skull till att du inte gör bort dig så du hamnar på gatan. Redan som barn blir man rädd för att misslyckas och sedan sitter det så djupt att det är svårt att bryta sig loss. Rädslorna vi har är inget annat än stora hinder som undanhåller oss från att göra det vi verkligen vill. Det krävs enormt mycket mod och beslutsamhet men belöningen går inte att jämföra med något annat.

Om du fick göra VAD DU VILLE vad skulle du då göra? Om du redan gör det du vill så grattis till dig, det är få förunnat! Det är både möjligt och omöjligt att göra vad man vill. Det enda som spelar roll är hur man tänker.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 9 =