' Inspirerad på en måndag – Living Truth

Inspirerad på en måndag

Spelar ingen roll vad man gör bara man gör något.

Det låter ju nästan provocerande. Själv börjar jag få in en väldigt trevlig vana att alltid vilja läsa eller skriva något. Tänker gör jag hela tiden men jag tänker inte saker som ”åhh.. tänk om jag bara..” Det gjorde jag förut men genom att ändra vissa beteenden och vanor kan man vända på sin värld.

Precis som med träning.. För 2 år sedan var det jobbigt och idag har jag sexpack – Hur fan gick det till? Inte vet jag… det kom nog i samband med att jag slutade bry mig. Märkligt hur det där fungerar – om man verkligen inte bryr sig längre så kommer det till en.

Har precis skrivit på ett litet projekt som jag håller på med för jag har som sagt inget annat vettigare att göra med min tid. Nästa vecka får vi se om jag lyckats med något stort eller om jag skall börja på en ny grej. Det spelar inte heller någon roll för mig – jag gör ju i alla fall något 🙂

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − nio =