' Högre medvetande finns tillgängligt nu – Living Truth

Högre medvetande finns tillgängligt nu

Det finns flera nivåer av mänskligt medvetande men det är få som vet om det.

Börjar man söka lite så förstår man snart att det finns en sanning i det. Alla vi kallar för kriminella eller elaka människor verkar ha en typ av medvetande som gör de obenägna att se vad de ställer till med. De plågar inte bara sin omgivning utan de förstör framförallt för sig själva. Vi skulle kunna kalla det här för ett lågt medvetande för om de visste hur mycket lidande de bidrog med skulle de troligtvis inte fortsätta.

Den stora massan av människor har ett litet högre medvetande. Där vill man vara en god medborgare, gå till jobbet, betala skatt och inte ställa till med problem. Man följer alla samhällsstrukturer och på så sätt gör man det som är ”rätt”. Man är också benägen att se vad som är ett lägre medvetande genom att man kan säga till kriminella att de är dumma i huvudet. Man skyller ifrån sig på det som inte är ”rätt” och man lunkar på i sitt eget tempo utan att reflektera. Nästan alla människor som lever idag befinner sig här även om fler och fler börjar vakna.

Men det finns många fler nivåer av medvetande. Det finns en nivå där man själv börjar se sig som en egen individ och att man själv kan gå sin egen väg. Man slutar skylla ifrån sig och man börjar ta tag i det som man inte tycker om. Man inser att man kan själv skapa och sträva efter något. Man börjar förstå att man kan sträva mot högre medvetande.

Människans problem består i att försöka ändra eller kontrollera sin omgivning.  Det är en omöjlig uppgift att ändra på det som är vare sig det gäller situationer eller andra människor. Detta leder till depressioner, stress, krig och fattigdom. Det här står för alla problem människan har.

Vidare finns en högsta nivå av mänskligt medvetande och det är ingenting man förstår om man inte utforskar det. Här förstår man att allting hänger ihop, allt består av samma medvetande. Det finns inte någon separation och således är allting en och samma sak. Det handlar om att se saker för vad de är. Allt som finns är energiflöden som kan utge sig i vilken form som helst och man inser att energi är fritt att vara precis som det vill. Det finns inget bra eller dåligt utan allting är prefekt precis som det är. I och med det kommer alla problem att försvinna för man kommer inte längre vilja påverka sin omgivning.

Det finns ingen gräns för vad vi människor kan göra. Vi har alla förmågan att leva i frihet och i samklang med varandra. Det enda som krävs är att vi strävar mot att nå högre medvetande och få större förståelse för vilka vi egentligen är. Vi är alla en pusselbit i det stora hela och det är vårat ansvar att se till att den passar in med alla andra och inte bara med vissa delar.

Och som alltid… Det börjar med dig! Det bästa som kan hända är att det säger PLING i huvudet och man tänker ”Ahaa…!!” Ju fler gånger det plingar till i huvudet desto närmare kommer man 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 7 =