' Gör en sak så blir allt bra – Living Truth

Gör en sak så blir allt bra

I den fysiska världen har vi distraktioner från morgon till kväll, det finns alltid något som kan ta din uppmärksamhet. Har du listat ut vad som gör dig glad så se till att hålla dig till det.

Tillbaka från Atacama-öknen där jag firade min födelsedag i solen. Otroligt fin stad, människorna där ler alltid och jag är säker på att alla blir gladare om vi får lite sol. Med cykelturer, astrologikurser och god mat är det lätt att falla in i ett tempo, som visserligen är fantastiskt, men dock inte så produktivt. Exakt var i världen du befinner dig är ointressant, det som definierar dig är vad du gör och hur du spenderar dina dagar.

Mer är inte bättre
Om du är som jag har du säkert provat en mängd olika saker och helst gjort allting på samma gång. Det är så de flesta gör och det är inget fel men naturens lag säger att du inte kan få något om du inte fokuserar på det tillräckligt mycket. Om du drömmer om att bli arkitekt så vet du vad du måste göra, du måste börja rita, kolla hus och låta dig inspireras när du är ute på stan. Om du endast sitter hemma och drömmer utan att praktisera så spelar det ingen roll hur stor drömmen är. Gör det enkelt och ta en sak i taget, försök inte att bli jurist och rymdforskare samtidigt som du vill bli arkitekt, det kommer inte att fungera.

Skarp intention, lagom ansträngning, passion och att göra rätt saker är det som tar dig dit du vill. Allt annat, beroende på hur man ser det, är distraktion. Självklart kan du ligga på playan ett helt liv utan att anstränga dig men det kommer aldrig göra dig till en arkitekt. Allt handlar om hur långsiktigt du tänker. Stranden just nu är fantastisk men i det långa loppet kommer det bara leda till mer sand på obehagliga ställen.

Håll dig till din grej
Ja, din grej är din grej. Du är här av en anledning och det är att göra vad ditt hjärta talar om för dig, allt annat är slöseri med tid. Självklart är du fri att göra vad du vill men om du vet vad som gör dig lycklig men ändå ägnar dig åt något helt annat, hur kan du förvänta dig att få det du vill ha? Ja, ibland önskar jag också att det kunde vara lite enklare men jag har provat och det fungerar inte på något annat sätt. Vi är alla här och vi går alla igenom samma resa, det är ensamt men ändå gör vi det tillsammans.

Fokusera på det viktigaste 
Gör det som gör dig lyckligast och håll dig till det. Tiden du har över efter jobb och andra obligationer är på tok för lite för att ditt hjärta skall lysa starkt varje dag. Du vill planera ditt liv runt dina intressen, du vill inte bara ändra på vad du gör, du vill ändra på hela din livsstil. Du vill planera ditt liv så att du varje dag andas det du älskar, pratar om det du älskar och gör det du älskar.

Motstånd kommer att komma och motstånd finns där hela tiden. Egot vill såklart inte ändra på sig men när du väl börjat så förstår du att motståndet är nödvändigt. Det lär dig att det du gör är rätt och du kommer att få belöningar med jämna mellanrum. Livet är en resa därför bestämmer din livsstil vad du gör och hur bra du kan må.

Ägna 100% åt din dröm, dina mål och din inriktning istället för att ägna 5% åt 20 andra saker utan tydliga mål. Med tålamod är det du som kommer få den största belöningen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra − ett =