' Glöm talang – Living Truth

Glöm talang

comfort zone

Vad är det som gör att vissa kan bli hur bra som helst och andra inte?

De flesta föds med samma förutsättningar mer eller mindre. Vi har alla förmågan att tänka och vi har alla förmågan att drivas av något.

Varför kunde Bill Gates, Tiger Woods eller Peter Forsberg bli så överlägsna inom sitt område? Det har väldigt lite med tur eller naturlig talang att göra utan det är träning som gjort att de kunnat bli så bra. De började alla ganska tidigt men framförallt ägnade de många timmar av träning. Den som tror att det är enkelt att bli världens bästa hockeyspelare glömmer bort hela processen. Jag är övertygad om att alla som verkligen står ut har lagt ner otroligt mycket jobb och tid för att ta sig dit och samtidigt haft en brinnande vilja att fortsätta.

Det som skiljer de från övriga är att de aldrig gav upp utan fortsatte göra det som de tyckte var roligast. Det finns många exempel där människor har gått igenom helvetet men aldrig slutat drömma. En talang blir alltid på sikt slagen av en som lägger ner mycket tid och träning.

De allra flesta är nöjda eller anser att de har mindre tur än andra. Det är ingen människa som orkar lägga ner så oerhört mycket tid på en och samma sak för att bli bäst och de flesta ger upp och lägger av vilket är det absolut enklaste att göra.

Alla kan inte bli bäst i världen men jag lovar att alla kan bli bättre på att vara sig själva. Det leder inte bara till sitt eget välmående utan det leder till att hela omgivningen börjar må bättre. Det börjar bli dags att vi tar mer ansvar för vilka vi är. Med kunskapen som finns idag så har vi inte längre någon annan att skylla på än oss själva. Vi kan åtminstone börja ta ansvar för vad vi säger och sprider runt oss och själv tänker jag aldrig mer skylla min olycka på någon annan.

Det krävs att man börjar göra saker och utmana sig själv. För vad är det värsta som kan hända?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 19 =