' Fredagsfika – Living Truth

Fredagsfika

Hur man blir bjuden på fika

I torsdags hjälpte jag en kund med ett litet problem vilket är något jag brukar göra. Jag menar.. vad gör man annars på jobbet än att göra sina vanliga sysslor och ta itu med problem när de uppstår? Inget konstigt än så länge…

Men på senare tid börjar roliga saker att hända som jag inte ber om eller förväntar mig. Telefonen ringer och det är personer som inte hört av sig på flera år. Någon la till mig på Facebook som jag inte heller pratat med på jag vet inte hur lång tid. Bra saker börjar hända och det märkliga är att det händer ungefär på samma gång. Det här låter som rena slumpen i vanliga öron men jag tror jag vet vad det är som pågår. Jag har svårt att skriva ner mina tankar för jag är fortfarande lite rädd för vad folk skall tänka om mig. Jag vet vad jag uppmärksammar och det verkar även stämma med allt som jag pluggat på under de senaste åren. Man kan inte vara säker på någonting men jag vet att jag tycker verkligen om att vara där jag är för tillfället.

Idag börjar min övning med att inte bry sig om vad människor tycker eller tänker om mig. Min egen erfarenhet vet att folk säger en sak och gör en annan mest hela tiden. Varför utsätter vi oss för detta fenomen när vi själva har makten att kontrollera vår vardag? Jag tror en stor del ligger i vad andra människor skall tycka om tänka om en.

Hur som helst.. angående fikat! Jag gjorde inte bara mitt jobb utan jag gjorde det med en sån glädje och positivitet att det kom ett bud med fika dagen efter.

När man lägger ner sin själ och glöd i det man gör så börjar saker att hända. Det är som att naturens lagar och regler kompenserar för ens goda insatser och vetenskapen beskriver det här som:

Energi kan inte förstöras utan endast omvandlas

I dagens fall blev min energi och positivitet förvandlat till fika! Vem älskar inte fika? Det spelar ingen roll om man tror på att det fungerar eller ej.
Jag vet bara att fikat smakade väldigt gott!

 

Sprid energi för att du kan och vill! Inte för att du måste. Orkar du inte sprida energi så gör det inte, snälla! Vill du vara snäll mot dig själv så släng inte bort den lilla energin du har. Börja använda energin till att sträva efter att ge mer energi. Du måste först bli komplett innan du har förmågan att sprida energin vidare men när det väl börjar ta fart kommer du förvandlas till ett brinnande eldklot. True story.

Jag har bara börjat än så länge men jag vet att jag har förmågan att bli en supernova och det är precis vad jag strävar efter.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =