' Förvandla problem till möjligheter – Living Truth

Förvandla problem till möjligheter

possible-953169_1920

Hur vi ser våra problem är i själva verket det som är problemet. I övrigt finns de inte.

Ändrar vi vårat sätt att se på problem så kommer vi tillslut inte ha några problem kvar. Jag ser inte längre problem som något annat än lärdomar som man kan dra nytta utav. Ett problem är inget annat än ett skede och vi vet att allting händer vare sig vi vill eller inte. Det som är problemet är att vi tänker på en specifik händelse som jobbigare än någon annan. Kan vi se allt för vad det är så kommer vi tillslut inte uppfatta problem som något negativt. Vi har förmågan att ändra vårat tankesätt och det är helt upp till var och en att göra så. Mitt budskap är endast att möjligheten finns och min personliga erfarenhet är att livet blir fan så mycket enklare. Det är ju det alla strävar efter; ett så enkelt och problemfritt liv som möjligt.

Men när man försökt undvika problem under en lång tid så inser man snart att de snarare blir fler och fler ju mer man anstränger sig för att hålla dem borta. Allt man tänker på kommer man få tillbaka oavsett vad det handlar om. Tänker man på problem så får man problem men kopplingen är näst intill omöjlig att göra för en vanlig människa. Tänker man på möjligheter så kommer det möjligheter. Det finns inget bra eller dåligt med detta utan det är bara så det är. Jag lovar att jag inte har en förklaring till varför utan jag bara vet att det fungerar.

Grubblar man mycket kommer man råka ut för mer grubbel. Ser man problem i allt som händer kommer varje ny situation att innehålla problem. Ser man möjligheter så kommer det tillslut bara finnas möjligheter av allt som uppstår.

Rädslan för problem och misslyckande är den absolut största orsaken till att människor inte lyckas. Men HUR skall man göra då?! Inte vet jag. Det är inte ens viktigt! Strunta i hur och koncentrera dig bara på ATT och SKALL och sen kommer tiden att hjälpa dig.

Förnekar man det som händer så förnekar man livet och det är det sämsta man kan göra mot sig själv. Livet är som det är och det finns inga regler här. Förhåll dig till allt som är så kommer du snart att bli belönad med frihet.

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =