' Förstå Law of Attraction – Living Truth

Förstå Law of Attraction

Jag har inte läst ”The Secret” men förstår att den handlar om en hemlighet som kan ge dig allt du önskar med tankens kraft. Law of attraction fungerar och den är också orsaken till att du är här just nu. Fungerar den och kan den någonsin ge dig frihet?

Förstå att den fungerar
Vare sig du är helt ny med law of attraction eller om du förstår hur tankar och materia hänger ihop via meditation så är det viktigt att du själv har erfarenhet av law of attraction. Du har säkert redan fått saker du önskat, det känns självklart och inte behövde du koncept för att det skulle fungera. ”Hemligheten” berättar också att du kan önska saker du inte trodde var möjliga. Detta gör det intressant för någon som alltid önskat sig strumpor i julklapp. Helt plötsligt kan man önska sig ofattbara saker som dessutom kan inträffa alla dagar och inte bara på julafton.

Om du tar vilken människa som helst på stan och frågar ”Vad önskar du dig mest av allt?” så är det troligt att de flesta önskar något som har med pengar att göra eller något som går att köpa för pengar. Detta är också vad folk börjar önska när de hör talas om en lag som kan ge allt de vill ha.

You are the manifested divine spirit

Den kritiska punkten
Nu dyker vi direkt på djupet. Du kan önska vad du vill och du kommer också att göra det när du får reda på att det finns en universell lag som gör det möjligt. Men kommer du att stanna upp och ifrågasätta vad det egentligen betyder? Det är det här jag vill att du skall börja uppmärksamma. Är du inte vaken kommer du arbeta hårt för att uppfylla drömmar och skaffa materiella tillgångar i tron om att det skall inbringa trygghet och tillfredsställelse.

Du önskar saker för att bli lyckligare men i själva verket går du i motsatt håll för sann lycka och harmoni. Med förmågan att kunna manifestera vad som helst är det lätt att missa din sanna natur som redan består i ren lycka och harmoni. Sökandet efter lycka består i att försöka hitta något som redan är aktuellt och på så vis går vi runt i cirklar.

Sökandet efter lycka består i att försöka hitta något som redan är aktuellt

Jag och mitt mitt mitt
Law of attraction gör det möjligt att försätta sig ännu djupare i begär och motvilja om man inte noga studerar hur det fungerar. Roten till allt lidande beror på att vi klamrar oss fast vid ”Jag” och ”mitt” och Law of attraction arbetar utifrån dig och vad du vill ha. Din natur är oändlig potential – inte det som redan manifesterats.

Om mitt naturliga tillstånd redan är harmoni och kärlek, varför skall jag önska mig något mer?
Konsten ligger i att vara distanserad från utgången och förstå att ingenting som manifesteras kommer leda till permanent tillfredsställelse. Prova själv genom upprepad koncentration, intention och tålamod och se om du blir lyckligare när du manifesterar materiella ting med tankens kraft. Var ärlig och studera ditt humör långsiktigt och inte bara när du trollar fram nya objekt och möjligheter.

Använd potentialen på rätt sätt
Du kan önska allting men om din intention inte är ren kommer du inte att bli tillfredsställd. För att spara tid och missriktad fokus kommer här några tips för att du skall förstå din egen potential och samtidigt använda den på rätt sätt.

• Försök att gynna så många som möjligt när du önskar något
• Se upp med vad du önskar då det faktiskt kan bli sant. Vad du vill idag skiljer sig från vad du vill imorgon. Tänk på att de flesta har ingen aning om vad de vill och det kan även gälla dig.
• Din fantasi är din begränsning
• Önska bara det som ditt hjärta brinner för
• Låt din intuition och inre väsen guida dig mer än din logik
• Önska även långsiktigt, 1-2 år framåt. Eller varför inte 10-20?
• Ha distans till allt du önskar. Det är ingen idé att önska om det bara inbringar frustration och desperation då det ändå inte kommer att fungera om du gör så.

I slutändan är det bara kärlek som räknas
Trassla inte in dig i din potential eller i materiella ting. Förr eller senare, om du prioriterar lycka och kärlek, kommer du förstå att det som kallas för villkorslös kärlek ligger bortom materiella objekt och fenomen. Du är redan komplett och fulländad. När du riktar och håller ditt fokus inåt kommer law of attraction att framstå som ointressant i jämfört med din närvaro.

Vi läker världen genom att sprida det ljus som redan finns. Allt annat är Law of Distraction.

Much love

 

Kommentera här eller på min Facebook-sida om du fann inlägget nyttigt. Skriv till mig om du har feedback eller önskemål om framtida inlägg.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =