' Dröm större och mera – Living Truth

Dröm större och mera

Alla är vi drömmare och till vilken grad beror på våra rädslor. Mindre rädslor = större och fler drömmar.

Det finns många människor som drömmer men det är få som vet att man faktiskt kan göra vad man vill, de verkar blinda för faktumet att drömmar är precis lika verkliga som allt annat. Kreativitet är en nyckel i universum, varje stund skapas något nytt och det bästa är att vi har förmågan att skapa nästa stund endast genom att tänka. Bokstavligt talat blir du vad du tänker, det du känner får du mer av och du skapar din framtid med dina drömmar. Med andra ord… Om du inte tänker är du vilsen i ett ändlöst tomrum och din potential är bortkastad.

Det är inget fel att inte ha något mål eller syfte men det innebär att i bästa fall upplevs livet som ”Helt OK”. Nej, livet är mycket mer än ”helt ok” och de flesta vet att livet kan vara helt fantastiskt men varför nöjer de sig med det lilla? Jag träffar fler och fler personer som är trötta på samhällets dolda krav men vi kan inte ändra på samhället, vi måste ändra på oss själva. Det är så enkelt att peka med fingret mot andra människor och omständigheter men att peka mot sig själv verkar vara den största utmaningen av alla. ”Hur kan det vara mitt fel att jag har det så här?!”

Samtidigt är det kul att komma i kontakt med människor som drömmer om något annat för det ger mig massor av ny inspiration. Jag ser att detta är något som behöver spridas ännu mera för den världen vi trodde på är snart ett minne blott om internet får fortsätta. Budskapet om att tankar styr allt vi gör har varit känt i flera tusen år och nu börjar fler vakna till faktumet. Jag vill säga till alla drömmare att fortsätta drömma stort för i samma stund drömmar övergår till handling förgylls livet med oändlig energi och glädje. Det är så enkelt att fastna i dödläge mellan dröm och handling i väntan på att något skall hända men ingenting kommer ske om du inte gör något åt det. Ta ett steg åt något håll och se vad som händer men se till att ta ett stort steg. Rör runt i grytan, ta beslut som påverkar ditt och andras liv i stort, det är då du får skörda den bästa frukten 🙂

Du behöver inte ändra på den du är, du är redan perfekt. Men om du väntar på att något bättre skall hända måste du förstå att det är dina vanor och beteenden som behöver ändras, inte du. Du är den samma oavsett om du är hemlös eller om du är president, det som avgör är hur du ser dig själv. Dröm stort och se dig själv som en vinnare så kommer du snart bli överraskad.

Bli medveten om dina tankemönster och på så sätt blir det enkelt att uppfylla drömmar. Läs här om hur du kan göra för att få större kontroll på dina tankar och ta dig vidare

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =