' Ditt drömliv – Living Truth

Ditt drömliv

Du lever din dröm just nu. Du har förmågan att skapa precis vad du vill om det ligger i linje med din natur. Jag är förundrad över att det är så få som väljer att följa sitt hjärta och sina drömmar. Det måste bero på dålig information!

Berättar man för människor att de kan leva sin dröm svarar de alltid att de vet eller att man inte kan. Det är sällan man hör någon säga att de lever sin dröm just nu, det är något som kommer i framtiden om man bara jobbar tillräckligt hårt. Att behöva jobba hårt under lång tid skrämmer iväg vilken människa som helst. Folk tror idag att man måste jobba 100 timmar i veckan för att sedan kunna göra vad man vill. Det är dålig information och skolan ligger lång efter i att informera barn och ungdomar vad vi är för något och vad vi kan göra. När vi inser vad vi kan göra blir allt annat mindre viktigt och problem löses upp av sig själva.

Vår innersta essens är spirituell, livet, gud, kalla det vad fan du vill men du kan inte förklara det. Det är i vilket fall som helst ingen där ute eller något yttre som ser till att det finns utan du är det och du kan inte tänka det. Ja, jag vet, men om du lär dig att acceptera detta finns det inte längre några hinder. Det finns på riktigt ingenting som kan stoppa från att följa ditt hjärta, förutom du. Om man vet att man själv är hindret på vägen kan man lära sig mer om det och tillslut besegra det. Vad är du? Vem är du? Varför är du? Frågorna kan ställas i en evighet men du kan aldrig tänka dig till ett svar, du kan bara vara svaret. Det är här meditation kommer in i bilden. Genom att observera detta vi inte vet någonting om kommer vi skapa oss en större förståelse för vilka vi är. När du mediterar lär du dig att se livet från ett nytt perspektiv som inte fanns innan och genom detta kan du dra slutsatser du inte kunde göra innan. Meditation är inte att jobba hundra timmar i veckan utan det är att inte göra någonting. Än så länge är det ovanligt och det går emot allting vi har lärt oss om att vi måste göra något för att gå vidare.

Vad innebär ett drömliv för dig? Vad skulle du göra? Glöm bort alla begränsningar för den biten löser sig med tiden och ”hur” är inte lika viktigt som ”vill”. Har du inte vågat tänka i dessa banor innan kan jag säga att vad du än tänker på är för litet. Hur ditt drömliv ser ut är mycket bättre än vad du kan föreställa dig idag, oavsett hur häftigt och kärleksfull din fantasi må vara. Vilka bilar du än har, vilka hus du än har, vilka länder du än vill åka till så är ditt drömliv bättre än så.

Man kan få precis vad man vill och det börjar med att inte göra någonting. Du kan lära från andra, du kan lära från böcker men den dagen du blir din egen lärare är dagen alla spärrar försvinner.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + femton =