' Det spelar ingen roll vad du gör – Living Truth

Det spelar ingen roll vad du gör

amazing-736885_1280

Fattig eller rik? Lycklig eller olycklig? Det spelar ingen roll!

Men vaa? Vad säger du? Ja… det är precis vad jag menar. Livet är mycket mer än våra tragiska identiteter som skärmar av oss från det oändliga. Vår person har uppfattningen att den betyder något i det stora hela. Att vi har en plats och att vi kommer från ett ställe och är på väg till ett annat. Vårat sinne fungerar på detta sätt och det är ingenting vi kan göra något åt. Vi är inte på väg någonstans för det finns ingenstans att åka. Allt finns redan här! Man kan försöka tänka sig bort från sin nuvarande position men det räcker att man kollar runt omkring sig så inser man att man är precis där man är.

Allt vi människor gör är att sträva efter det som får oss att inse vår sanna natur. Vi letar överallt efter det. Vi letar i framtiden och vi gräver i våra minnen för att möjligt kunna hitta en lösning på vad det egentligen är som händer. Vi shoppar, spelar, festar, använder droger, utbildar oss, gör karriär o.s.v. Oavsett om man är medveten eller omedveten om sitt sökande så fungerar det på samma sätt över hela jordklotet. Det enda jag märker är att vi tycks aldrig bli mätta. Vi har sammanbitna ansikten och det ser ut som alla letar efter något som inte går att hitta.

Vi kommer aldrig finna det vi letar efter så länge vi ägnar oss åt aktiviteter som är att leta. Det vi alla vill ha finns här men problemet är att vi inte förmår oss själva att se det! När vi väl ser det kommer vi inse att allt vi gör är inte till någon nytta. Det värsta med det här är att vi är hopplösa och samtidigt är hopplösheten det bästa som finns. Med detta kommer frihet och det innebär att allting är redan perfekt precis som det är.

Vi behöver bli bättre på att inte veta. Jag vet väldigt lite nu för tiden och jag är bekväm med att inte veta. Jag vet inte hur man förklarar det här och det spelar heller ingen roll. Om alla visste att ingenting spelar någon roll så hade vi troligtvis inte ägnat oss åt det vi gör. Vi hade insett att smutskastning, krig och allt annat som är av ”ondo” inte gör oss gladare. Vi kanske hade kunnat slappna av lite. Men det spelar som sagt ingen roll så för mig får världen gärna fortsätta se ut som den gör.

Jag vet bara att jag mår som allra bäst när gör det jag tycker om!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 3 =