' Den som vågar mest vinner – Living Truth

Den som vågar mest vinner

jump

Det är ingen konst att slänga sig ut från en klippa. Det är ingen konst att bada i en tunna med spindlar. Det svåraste och det som kräver mest mod är att våga vara äkta.

Jag har alltid fått mycket uppmärksamhet så länge jag kan minnas. Jag har inte behövt anstränga mig det minsta för att bli omtyckt. Det låter kanske som rena lyxen men nej… Det har hindrat mig från att ta reda på vad mina rädslor är. Till viss del har detta bidragit till att jag helst inte vill trampa någon annan på tårna och i förlängningen hindrat mig från att se till mig själv. Folk kommer alltid tycka och tänka en himla massa oavsett vad man gör. Det är lika bra att sträva efter äkthet, tillslut tröttnar tyckarna 🙂 Dessutom är jag den enda personen jag vill imponera på.

Idag vill jag gärna utsätta mig för allt farligt som finns och då menar jag inte hoppa från klippor eller köra snabbt med motorcykel. Jag vill gå utanför min comfort zone och jag vill testa saker som får mig att bli riktigt obekväm. Det krävs mod för att plåga sig själv på det sättet! 😀

Jag anser att det är viktigt för den personliga utvecklingen att utsätta sig för alla ”faror”, att inte nöja sig med allt man vet. Jag är expert på att leva i en comfort zone – Det är vi alla.

Bara tanken på att utsätta mig för ett till Yogapass är lite jobbig men jag kan ändå inte sluta le för jag vet hur mycket det ger tillbaka. Just det. I all hast råkade jag anmäla mig till ett Zen buddhistiskt tempel i september. Skall dit och meditera med folk som utövat Zen i decennier. Det är ju något nytt. Var även ute själv på krogen i lördags. Helt otroligt!

Tänk att vara så bra på att vara obekväm att det inte finns några människor, inga platser eller inga händelser som får en att vilja kolla bort från situationen. Då är man en vinnare och då är man den som vågade mest.

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 − 3 =