' Bra folk hittar dig alltid – Living Truth

Bra folk hittar dig alltid

Nya vänner och jobbkontakter kommer till dig om du bara har tålamod!

Har man aldrig tänkt att man kan använda hjärnan till att få saker och göra vad man vill så är det lätt att människor kallar det för galet. Det ligger så långt bort i deras nuvarande verklighet att de tror att de inte kan och just där har vi problemet. Tror man inte att man kan så kommer man inte kunna göra någonting annorlunda och då är det lätt att skylla ifrån sig på omständigheter.

Många verkar ha en naturligt positiv attityd men det är få som använder den till att uppfylla drömmar. Dels för att de inte vet att man kan tänka sig till resultat och dels för att livet är ganska smärtfritt som det är i och med att de inte ser problem överallt. Sen finns det människor som helt naturligt besitter en positiv attityd och dessutom medvetet använder tankar till att skapa framtiden. De vet att de kan få vad de vill genom att använda sig av målsättning och strävan, det är liksom en del av deras personlighet, men det som gör mig fascinerad är att jag nu träffat en sådan människa som inte ens själv förstår att det är sällsynt!

Därför är det en ära att få komma i kontakt med någon som brinner för livet och som dessutom vågar tänka stort. Alla har vi olika egenskaper och just den här killen verkar vara ett socialt geni – för vem vill inte vara det? Han berättade att ända sen han var liten så har han drömt om att skapa sin framtid och hur han skulle bära sig åt. När jag berättade hur det fungerade rent praktiskt så förstod han precis men att han själv aldrig hade kunnat sätta ord på det. Kom igen, han förstod inte ens att det var ovanligt. Jag vet bara med mig själv att människor som inte ännu inte förstått kraften i tankar omöjligt kan se att det fungerar. Det är bokstavligen en blind fläck i sinnet som behöver tränas innan man kan se möjligheterna.

Alla går sin egen resa och resan tar olika tid men om man inte börjar tänka lite annorlunda så kan man inte förvänta sig något annat än det man har. Varför träffade jag den här killen nu? Vissa säger tur, vissa säger slump medans jag påstår att det är ett resultat av att medvetna val. I det stora hela betyder det ingenting men det ger mig en känsla av att jag skall fortsätta göra det jag gör och mer behöver jag inte veta.

Det jag återigen vill understryka är att saker och människor kommer till dig när du bestämmer dig för vad du vill ha. Det tar tid, det är läskigt men det är värt det varje gång. Man behöver inte ens vänta på att saker skall hända, det räcker med att prioritera sig själv varje dag. På så sätt sprider du glädje och människor som hjälper dig kommer att komma till dig.

En svensk träffar en indones i Chile och solen lyser fortfarande. Är det inte fantastiskt?

 

 

 

1 Comment

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =