' Äntligen fredag och tid för sig själv! – Living Truth

Äntligen fredag och tid för sig själv!

helg

Äntligen helg! Nu har man helt plötsligt mycket tid till att läsa och inspireras.

Det är så spännande hur saker och ting kan ändra på sig över tid. För ett år sedan skrek jag till alla på kontoret att inte missa Idol på tv. Idag håller jag tyst, önskar alla en trevlig helg och sen går jag hem och läser.

För två till tre år sedan var det ut att festa alternativt sätta sig och spela för man var så trött efter en arbetsvecka. Idag är det rena energikicken att få helg för då kan man äntligen ägna sig åt det som är roligt och givande istället för att bli full. Det är sjukt kul att dricka öl ibland och ganska trevligt men prioriteringarna har ändrats och det har liksom smugit sig på över tid, ingenting ändras på en dag utan det sker successivt.

Har även bestämt mig för att dra till Stockholm på min semester för att träffa en ny vän som inspirerar mig. Det finns många inspirerande människor där ute men det svåra är att hitta de. Så när jag väl får chansen så är det bara att dra för att se vad som händer. Jag har ingen aning om vad som händer och det spelar ingen roll så länge NÅGOT händer 🙂

Ikväll blir det ut på stan och prata med nya människor. Det är inte så ofta jag möter folk med genuina intressen men det gör inte så mycket. Jag övar mig samtidigt på att prata med okänt folk vilket för mig kan vara brutalt pinsamt med tanke på att människor är sjukt ovana att främlingar pratar med de. I bästa fall får jag konstiga blickar och känner av hur obekvämt allt blir. Nice!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − tre =