' Amazonas brinner – Living Truth

Amazonas brinner

Amazonas brinner. Människor har tänt eld på Amazonas. Cirka 40.000 startade bränder bara i år. Människor bränner upp den största och mest diversa naturområdet på jorden.

Varför?

Marken skall användas till att föda upp kött-och-mjölkdjur. Dessutom odlas det enorma mängder soja som används till foder för andra länders kött-och-mjölkproduktion, inklusive Sveriges.

Människan dödar regnskog för att kunna föda upp och äta sådant vi egentligen inte behöver. Regnskogen brinner alltså enbart på grund av våra matvanor.

Amazonas regnskog reglerar klimatet globalt.

Vad skall jag göra?

Gör vad du vill. Jag förklarar att matval direkt påverkar naturen och i slutändan oss människor. För moder jord så är det här inget problem, givetvis, men för människan så är det.

Vill du göra en drastisk förändring så börja med dig själv. Ät växtbaserad mat och uteslut djurprodukter. Det första du kommer märka är att du skulle må mycket bättre, din kropp skulle bli friskare och du skulle vara gladare. När du mår bättre och ler oftare så förändrar du världen.

Du behöver inte ändra din kost om du inte vill men den som är tillräckligt medveten kan se koppling mellan saker och ting. Att se tydliga kopplingar är kanske det enda som behövs och sedan är det upp till andra krafter vilken handling som skall tas.

Men nu har du i alla fall fått informationen.

Let’s pray for humanity

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 13 =