' Alla kan och alla får vara med – Living Truth

Alla kan och alla får vara med

Vad skiljer oss människor åt? Förutom ingenting, har vi olika egenskaper som är tydliga och då pratar jag inte om hur mycket pengar man har på banken eller vart i världen man bor. Vissa har en bra attityd och tycks alltid ha saker på gång medans andra helt saknar det där drivet. Många tror fortfarande att det beror på tur men det tycker jag är högst orättvist! Jag tycker bättre om när alla får vara med och när det gäller att leva gott så kan vi det om vi bestämmer oss.

Personligt framgångsrika människor, som jag läst om eller träffat, delar vissa egenskaper som gör att de njuter av livet varje dag. De ägnar sig åt det de tycker om och de har drömmar om vad de skulle vilja göra i framtiden. När de märker att de har medvind i ryggen ökar självförtroendet och då drömmer de inte längre om vad de skulle vilja göra, de bestämmer sig för hur det skall vara. De jämför sig inte med andra utan de vet att ”Kan hen, kan jag”. När de vet vad de vill ha finns det inte längre tid att skylla på omständigheter, de löser det som behöver lösas. Deras prioritet är aldrig pengar.

Människor som bara prioriterar pengar glömmer bort att leva det goda livet som innebär hälsa, kärlek, passion och frihet. De har materiella tillgångar och pengar i överflöd men ändå finns där en känsla av att något fattas. Det finns de som stressar på börserna och andra som lurar familjemedlemmar för att de hade en möjlighet att göra så. Dessa människor ser bara en sak för de tror att mer pengar betyder mer lycka. Jag känner ett djupt medlidande för människor som värderar pengar framför kärlek och frihet men samtidigt vet jag att de har aldrig fått lära sig något annat. Samhället baseras på pengar men den dagen samhället vet bättre kommer alla få gratis utbildning i hur det är att vara människa på riktigt. Fram tills dess får vi hjälpas åt 🙂

Vi kan prata ansvar lika bra som Anna Kinberg Batra men den dagen man själv bestämmer sig för att ta 100% ansvar för sitt liv, är den dagen man kan göra de stora förändringarna. Sanningen är rak och ibland hård men du har allt ansvar för hur du mår, vad du jobbar med, din partner, din frihet och din lycka. Du vet vad du tycker om, du vet vad du tycker är viktigt och du vet vad du älskar. Börja göra mer av det och sen kommer det dyka upp möjligheter du aldrig trodde var möjliga. Är du nyfiken och tycker något verkar intressant? Prova! Det går inte att tänka sig fram till passion och kärlek, det finns redan i dig och ditt jobb är att uttrycka det. Jag började ta ansvar för mig själv men att jag skulle hamna i solen och skriva om kärlek var liksom inte planerat. Fantastiskt!

Man behöver inte veta varför man tycker om något! Gör det bara, ha lite tålamod och snart ser du att magi finns på riktigt <3

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 8 =