' Alla blev så snälla helt plötsligt – Living Truth

Alla blev så snälla helt plötsligt

Ibland önskar jag att det var jul varje dag för folk är så trevliga!

Alla är lediga och det är lugnt på gatorna och människor pratar med varandra. Det är mysigt med alla lampor som lyser upp mörkret. Jag har även pyntat en gran i år vilket jag inte trodde att jag skulle få göra så vad mer kan man önska? 🙂

Senaste två veckorna har jag skrivit som sjutton på en ny ebok som jag tänkte släppa snart. Det har varit stressigt och igår kväll fick jag påminna mig själv om att varva ner och inte tänka på den mera. Vem gör jag det för egentligen? Givetvis gör jag det för att ni skall kunna ha bättre förståelse i resan mot högre medvetande men om det kostar mig mitt lugn är det inte värt det. Svackor kommer alltid och när man är inne i svängen är det svårt att släppa taget och sluta upp med allt.

Man behöver inte göra någonting om man inte vill och när man lever efter det så blir allt mycket trevligare. Det kanske är därför människor ler mot mig och inte på grund av julen, haha. Man får det man ger och ger man sig själv press så får man också mer av den varan. Därför är jag nu, en dag innan jul, tacksam för att det bara tog ca två veckor att komma på det. Innan jag började allt det här kunde det gå flera år innan man fattade att man skulle stressa ner. Det ligger som klister på skinnet och enda gången man förstår att man hade klister på sig är när det försvinner.

Så en påminnelse till mig och alla andra att stanna upp.. Tänk efter. Är det verkligen värt det? Oftast är det inte värt det för annars hade man troligtvis aldrig kommit på tanken. Här på caféet är det en trevlig stämning och om knappt två veckor ligger jag på en sandstrand. Det kan tyckas overkligt men sanningen är att vad som än händer runt omkring mig så har jag alltid en känsla av att vara här. Jag har märkt att så länge jag har mig själv så är allt annat inte lika häftigt som det en gång var. Det häftigate av allt är att man kan uppleva saker och ingen vet varför. Självklart skall det bli kul att åka iväg men om jag inte är lycklig nu kommer jag inte vara det på en sandstrand heller. Men å andra sidan om jag mår bra nu så kommer jag säkert få en energiboost av solen med tanke på att det är allt jag behöver. Och lite vatten förstås 🙂

I jultider får man ta sig tid att umgås med familj för det är lätt hänt att vi glömmer bort det resten av året. Allting kommer försvinna så om alla bara ser till att behålla julstämningen året runt hade det varit bra 🙂

Den bästa julklappen är kärlek <3

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − tre =