' 2016 klart! – Living Truth

2016 klart!

Det är några timmar kvar till klockan slår 00.00 och för mig har 2016 varit mer ovanligt än övriga år. Jag har gjort något!

Under 2016 började jag ta till handling på ett mer bestämt och målinriktat sätt. Det räckte inte att dutta med småval som ändå inte skapade någon större förändring. Det är några viktiga val som gör att jag snart åker till solen och det första är att jag bestämde mig för att göra något åt min situation på jobbet. Jag ville utvecklas och gå vidare så jag började på fritiden arbeta med ett litet projekt som skulle kunna ta mig ur vardagssituationen och kanske underlätta för alla anställda. Jag saknade helt erfarenhet av sådana arbeten men jag gjorde det bästa av det jag hade för tillfället vilket också var det enda jag kunde göra. När allt var klart lämnade jag in arbetet och efter ett par veckor visade det sig att det inte var av intresse. Det här var en viktig läxa för den lärde mig att man inte kan ändra på något annat, man kan bara ändra på sig själv. Jag fick helt enkelt säga upp mig.

Det är ingen idé att stångas med något som inte flyttar på sig så när jag äntligen kunde acceptera läget kändes det som en befrielse. Efter att jag bestämt mig flöt allting på smärtfritt och nu sitter jag här. Jag förstår fortfarande inte riktigt vad som har hänt men det känns så bra att äntligen göra det man vill. 2016 var året jag började följa mitt hjärta i högre utsträckning och hittills har det bara hänt bra saker. Det är mycket lättare att låta hjärtat styra allting än att lyssna på den där Sebastian som försöker ha koll på saker. Det blir bara rörigt 🙂

2016 var året jag började med en daglig meditationsvana och jag påstår att det är en stor tjänst till att jag faktiskt vågar göra som jag gör. Meditation hjälper till att minska onödiga rädslor för oftast vet man vad man skulle vilja göra men man är rädd för att ta steget. Det är läskigt att gå sin egen väg men om det gör att man känner sig pigg och levande så är det värt det alla gånger! Under året hann jag även åka på en 10 dagars tyst meditation, lyckades träna mig till magrutor för första gången och fått god kontakt med nya spännande människor. Det finns mycket jag har blivit bättre på men jag har också insett att det inte finns någon övre gräns. Jag är nöjd med 2016 även om det bara känns som ett litet avstamp.

2017 blir mer intressant för jag hoppas kunna tillbringa hela året i Sydamerika. Jag skall gå efter hjärtats röst ännu mer för man vet aldrig var man kan hamna 🙂

Jag önskar att ni får ett fantastiskt 2017 och är det något som känns läskigt så gör det ändå! Man vänjer sig aldrig vid att utmana sig själv så det finns egentligen inget att vänta på. Dröm stort och börja smått, tiden är din största tillgång och mycket kan hända på ett år!

GOTT NYTT ÅR!! <3

 

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − ett =