' 20 minuter om dagen förändrar livet – Living Truth

20 minuter om dagen förändrar livet

Vad gör du när du har upplevt allt fantastiskt som livet har att erbjuda? Jagar du efter nya upplevelser att fästa dig vid eller intalar du dig själv att du är klar med allt? Vad du än väljer så måste du veta att det finns en verklighet som för alltid tar kål på intern rastlöshet och inbringar konstant tillfredsställelse.

Bakom upplevelser och tankar finns en värld du glömt bort
Du har vid det här laget redan gjort allt du egentligen önskat att göra. Det kanske till och med är så att du aldrig önskade något speciellt men ändå har du tagit dig såhär långt. Vare sig du planerade att komma hit eller om det skedde av en slump är inte heller viktigt. Allt är ett resultat av något som är mycket större än dig själv. Frågan är hur villig du är att se detta eller om du fortfarande har en tendens att hålla kvar i dig själv som en individ med egna val och önskningar.

Vi blev tränade att uppleva kroppen som ’Jag’ och alla människor du ser omkring dig går med på denna överenskommelse. Denna överenskommelse är lika uppenbar som att solen kretsade kring jorden som man förr i tiden trodde. I framtiden kommer mänskligheten, om den tillåts att överleva, återigen uppleva ett radikalt skifte. Faktum är att detta pågår redan och vetenskapen börjar nå sin kritiska gräns där den inte längre kan tro blint på att det finns objekt och subjekt. För att förtydliga detta och minimera tankeverksamheten kan vi säga att de flesta tror att verkligheten består av objekt och en som observerar objekten. Detta är alltså inte hur verkligheten är, det är bara som den ser ut vara. I själva verket är verkligheten enad och det betyder att objekt och subjekt är en och samma sak. Vi som läser den här bloggen är de första som kommer att uppleva detta skifte.

Denna verklighet blir levande för den som intresserar sig för något som varit känt i över 2500 år. Det finns en verklighet bakom individen. För att göra det riktigt tydligt: den du påstår dig att vara är i själva verket inte den du är, det finns något bakom skynket som visar sig vara mer verkligt – bortom tankar och upplevelser. Det finns en verklighet som ständigt är i harmoni.

Varför skall jag veta detta?
Det finns många svar och olika svar väcker ditt intresse på olika sätt. Ett svar kan vara att om du, med nyfikenhet och efterforskning, ser igenom skynket så kommer alla dina personliga problem att upphöra och det oavsett tillfällig livssituation. Ett annat svar kan vara att helt enkelt ta reda på sanningen om vem du är och vad existens är. Det låter som att det är stora antaganden att få ett slut på allt lidande och ta reda på sanningen om existens men spring inte iväg och ta inte förhastade slutsatser. Vad jag pratar om är redan ett faktum vare sig du är medveten om det eller ej. Den här verkligheten är inget du kan fly ifrån. Du kan försöka men vart du än springer så kan du aldrig komma undan dig själv – du är alltid där du är.

Låt oss stanna för en gångs skull och uppleva den du är med allt vad det innebär. Var inte orolig, världen utanför går ingenstans om du släpper taget om den för en stund. Du kan släppa taget om dina planer, din historia, dina känslor, önskningar och dina tankar. Prova vet jag, om bara för en kort stund. Låt gå. Ta ett andetag och andas ut, släpp spänningarna i kroppen och ansiktet och känn hur du expanderar.

Vägen till dig själv nås inte via tankar
När du försöker tänka dig till detta så är själva tanken ett steg bort från dig själv. Det underlättar att stanna upp och se att tankar sker inuti dig och kan således inte påverka den du är. Det samma gäller om du försöker göra något. Handlingar och ”görande” sker också inuti dig. Detta låter inte som att det skulle göra skillnad men jag lovar att om du kan uppskatta detta så väntar en verklighet som kommer göra dig fri från allt missförstånd. Att allt sker inuti dig är Signifikant. Det betyder att du inte kan vara begränsad till kroppen och inte heller dina tankar.

20 minuter om dagen förändrar livet
För att du skall se och framförallt uppleva detta på egen hand är det viktigt att du börjar observera dina upplevelser och tankar vilket betyder att du helt enkelt stannar med din upplevelse som den är. Det går inte att se verkligheten genom att distrahera sig med det som sker inuti verkligheten.

Meditation 20 minuter om dagen kommer att göra ditt sinne skarpare och det kommer göra det enkelt att se igenom individen. Meditation är vägen till att vara den du är och samtidigt se på allt som sker utan att påverkas. Vägen till inre fred och harmoni är en liten utmaning. Det kommer att vara mycket motstånd på vägen men friheten du finner på andra sidan är paradiset. Ett intresse för sann harmoni och meditation 20 minuter om dagen kommer att förändra ditt liv på ett sätt du aldrig trodde var möjligt.

Vi pratar om att för alltid bli kvitt med intern oro och missnöje och istället fylla livet med kärlek, kreativitet och harmoni med allt runt omkring dig. Enda kruxet är att du måste själv gå vägen till frihet men så fort du tar ett kliv på vägen kommer du genast att bli belönad med bättre välmående och ökad kvalitet på livet i stort. Du behöver inte kämpa i decennier för att se resultat utan det syns direkt när du börjar rikta ditt fokus inåt, d.v.s åt rätt håll! Ditt fokus har varit riktat på den yttre världen och det är den enda anledningen till att du aldrig funnits permanent tillfredsställelse. Rikta fokus mot dig själv, observera, praktisera så kommer du att se något du aldrig sett förut. Du kommer att se och leva kärlek utan villkor.

Gilla min Facebook-sida för att se när nya poster kommer. Kommentera. Det här är ett jobb som kräver tålamod men belöningen är den största en människa kan uppleva. Du är inte ensam, vi är många som har gått och går igenom ett uppvaknande.

Ta chansen! En vacker dag kommer det att uppenbara sig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + tjugo =